Gå direkt till textinnehållet

iCentrum

Vad är iCentrum?

Ungefär varannan söndag är det en iCentrumgudstjänst på EFS-kyrkan. Det är en gudstjänst som vänder sig till alla skelleftebor – alltså:

  • till dig som aldrig satt din fot i en kyrka förut
  • till dig som brukade gå till kyrkan förut, men där det har liksom ”fjunat av” och
  • till dig som gärna söker dig till en kyrka på söndagar.

Hur är det på en iCentrumgudstjänst?

Det du kommer att upptäcka är att det är en timme fylld med mer modern musik, där vi använder ett mer vardagsnära språk och där de vardagsnära livsfrågorna får plats. Vårt mål är inte nödvändigtvis att ge alla svar, men att du som besökare ska kunna gå från iCentrum med lite mer hopp än när du kom hit.

På iCentrum är det ok att bara vara nyfiken. Eller skeptisk. Eller att inte vara på nåt speciellt sätt alls. Kom och prova. Gemensamt för alla våra iCentrumgudstjänster är att de tar avstamp i den vardag där du och jag står. I den vardag där man faktiskt får vara sig själv.

iCentrums temagrupper och ledning

Fyra temagrupper turas om att planera iCentrum. Dessa grupper består av oss som brukar besöka gudstjänsterna, med stöd av kyrkans präster. Vi har också förmånen att ha några av norrlands bästa musiker som ”kyrkorgel”, i form av gruppen Mästerskapet.

Det finns även en ledningsgrupp som har ett mer övergripande ansvar som består av Monica Forslund, AnnaCarin Falkman, Roger Wikström, och Mattias Kågström. Är du också sugen på att vara med i en temagrupp (som brukar hålla i en iCentrumgudstjänst per termin) hör av dig: iCentrum@efskyrkan.nu

 

 

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.