Gå direkt till textinnehållet

Välkomna Isac och Anna-Lena!

Vi är mycket glada över att hälsa två nya och efterlängtade medarbetare välkomna till EFS-kyrkan:

Isac Richardsson är vår nye ungdomskonsulent fram till i höst. Han börjar redan nu på fredag och blir, tillsammans med våra övriga ungdomsledare, navet för ungdomsverksamheten med fredagskvällar, Tweens, sommarhäng osv. Isac kommer även jobba på konfirmationslägret på Solvik i sommar. Dessutom blir han en förstärkning när det gäller att uppdatera hemsidan, Facebook och sköta affischering.

Lite senare i vår börjar Anna-Lena Lund som verksamhetsansvarig på EFS-kyrkan! Hennes roll blir att ha det övergripande ansvaret med att inspirera, samordna och samverka med ideella och andra anställda. Anna-Lena är väl förtrogen med föreningens verksamhet och har stor erfarenhet av att jobba med alla åldrar, nya svenskar och medlemsvård. Hon kommer också att vara en förstärkning på musiksidan och där kunna stötta körer och unga musikgrupper.

Vi tackar Gud för dessa viktiga pusselbitar i kyrkans pussel och kommer att berätta mer om styrelsens förslag till framtidsplaner på årsmötet.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.